slika logo siwa e figli harmonike

Rucna proizvodnja & prodaja harmonika

Siwa & Figli
Harmonike

ISTORIJA KOMPANIJE

Kompanija Siwa je osnovana 1983. Godine od strane vlasnika Ivana Stanojlovica, ciji san je uvek bio napraviti harmonike visokog kvaliteta, na osnovu visokih standarda postavljenih '60-tih, '70-tih godina.
Pre svega trebalo je zadovoljiti balkansko trziste koje je uvek trazilo punocu zvuka i laganost instrumenta. Ubrzo se kompanija istakla po kvalitetu zvuka i probudila interesovanje velikih harmonikasa u istocnoj evropi, jer je imala kvalitet italijanskih harmonika a jos vecu punocu zvuka i brzo javljanje kao sto je balkasnko trziste trazilo.

Siwa je organizovala dugogodisnje takmicenje "Prva Harmonika Srbije", ciji su takmicari dolazili iz preko 20 zemalja, sirom sveta.

1990. Godine Siwa pocinje saradnju sa firmama u Castelfidardu, u Italiji, gde pronalazi materijal prve klase za izradnju harmonika. Postalo je brzo jasno da nema boljeg mesta za izradu harmonika od Castelfidarda, gde i danas firma proizvodi harmonike visokog kvaliteta.

Svaka harmonika Siwa & Figli je rezultat velike licne strasti prema ovom instrumentu i dugogodisnjeg iskustva. Radjene po visokom standardima kvaliteta, Siwa & Figli harmonike ce vas iznenaditi sa punocom zvuka, stilskim dizajnom i klasicnom lepotom.

Nas tim eksperata prati svaki detalji procesa izrade sa inovativnim solucijama i prvoklasnim materijalom. Fabrika poseduje i stolarko odeljenje, koje studira svakodnevno nove solucije i testira razlicite vrste drveta koje u kombinaciji jedno sa drugim postaju umetnicko delo.

Video o fabrici

Cesto nas klijenti i prijatelji pitaju kako se proizvodi Harmonika SIWA figli i ko je svira u celom svetu.
Ovaj video c'è odgovoriti na ova dva pitanja.
Ceo video je napravljen u toku proizvodjenja harmonika Siwa figli i napravljen je u nasoj Fabrici siwa figli u Castelfidardu.

Gde?

Sediste firme Siwa & Figli je u Castelfidardu, gradu harmonika, sa simbolom "Made in Italy".

Firma je izabrala jedno takvo mesto za izradu svojih harmonika ali je i pojacala mrezu saradnika i eksperata oko sebe, koji veruju u visok kvalitet i dugogodisnji rad. Za svoj rad je dobila i priznanje grada Castelfidarda.

Zasto Siwa & Figli?

Svaka harmonika Siwa & Figli je proizvedena 100% made in Italy, od prvoklasnih materijala.

Dugogodisnje iskustvo, familijarna tradicija i licna strast prema harmonici, koja se prenosi sa generacije na generaciju su kljuc naseg kvaliteta. Sve ovo postaje jasno cim se proba jedna harmonika Siwa & Figli.